Zeichnungsfläche 32

bruikbare planten tellen?

Blätter

Heb jij genoeg bruikbare planten gezaaid?

Het kan een uitdaging zijn om precies te weten hoeveel zaden er nodig zijn en of ze allemaal zullen kiemen zoals gepland. Misschien herken je het wel: de zorgen over het verspillen van kostbare zaden door te veel te zaaien, alleen maar om er zeker van te zijn dat je genoeg planten krijgt. Dit kan leiden tot onnodige kosten en  tot ruimtegebrek in de opkweekruimte.

 

In zes tot acht dagen na het zaaien vliegt onze drone over de zaaitrays. Het resultaat: een rapport met het kiempercentage en een bepaling van het aantal bruikbare planten per tray of batch. Zo kan jij zo vroeg mogelijk inspelen op de kwaliteit van kiemplanten en bespaar je vierkante meters kasruimte!CorvusDrones2
DSC_0198

Hoe zie jij de kieming met de drone?

Met onze gebruiksvriendelijke drone kunnen we je helpen om je opbrengst in de komende periode nauwkeurig te voorspellen. Of je nu groenten, snijbloemen of potplanten kweekt, onze drones bieden je inzicht in je opbrengst en helpen je om ervoor te zorgen dat je altijd voldoende product hebt om aan de vraag van je klanten te voldoen.

maak vandaag kennis!

Corvus Jahr

Mit dem Corvus-Jahresabonnement können Sie die automatische Drone in einer Box 12 Monate lang nutzen.

Wil je de drone ieder seizoen doorlopend gebruiken en van alle toepassingen profiteren? Dan is dit abonnement voor jou! We bespreken graag alle mogelijkheden voor jouw gewas!

SO MISST UNSERE DRONE DAS WACHSTUM IHRER ERNTE

Die Drone fliegt vollautomatisch über Ihre Ernte. Jede Kappe, Sorte oder Partie hat ihren eigenen QR-Code, den die Drone erkennt. Die Drone nimmt Bilder von den Kulturen auf und sendet sie an die Corvus Cloud. Dort werden die Bilder in einen übersichtlichen Bericht umgewandelt.

Sie können die Wachstumsüberwachung zu einem Standardprogramm in der Drone machen. Auf diese Weise bauen Sie Ihre eigene Datenbank zur Erfassung von Pflanzen auf. Ein vorhersehbarer Wachstumsprozess und ein geringeres Anbaurisiko sind das Ergebnis. Das ergibt bis zu 10 % Nettorendite!

Steps Wachstum

Andere Anwendungen

KIEMTELLING

Heb jij genoeg bruikbare planten gezaaid?

Lesen Sie mehr >

GROEI IN BEELD

Hoe krijg ik zo efficiënt mogelijk de groei afwijkingen van mijn gewas in kaart?

Lesen Sie mehr >

BLOEIRIJKHEID

Wanneer zijn mijn gewassen verkoop klaar?

Lesen Sie mehr >

OOGSTVOORSPELLING

Hoeveel product oogst ik in de komende periode?

Lesen Sie mehr >

OP AFSTAND INSPECTEREN VAN IRRIGRATIE

Hoe controleer ik mijn irrigatiesysteem of teeltgoten op afstand?

Lesen Sie mehr >

GEWASAFWIJKINGEN DETECTEREN

Hoe detecteer ik gewasafwijkingen?