Zeichnungsfläche 32

Rijpheidsstadium meten?

Blumen

Wanneer zijn mijn planten verkoop klaar?

 

Het leveren van het juiste rijpheidsstadium aan je klanten is cruciaal. Maar hoe weet je precies wanneer je planten klaar zijn voor de verkoop? Daar hebben wij het antwoord op!

 

Met onze drone kunnen we het aantal bloemen per vierkante meter detecteren en automatisch rapporteren. Dit stelt je in staat om het rijpheidsstadium van je planten nauwkeurig te bepalen en ervoor te zorgen dat je precies levert waar je klanten om vragen. Waardoor jij aan jouw klanten elk stadium van rijpheid kunt leveren.

 

Door het leveren van het juiste rijpheidsstadium aan de juiste klant, maximaliseer je niet alleen jje klanttevredenheid, maar optimaliseer je ook je verkoopproces en rendementg. Het is een win-win situatie voor zowel jou als je klanten.

Corvusfoto2
DSC_0184

Hoe detecteer ik de bloeistadia?

Onze drone detecteert het aantal bloemen per vierkante meter. Met deze automatische rapportage lever je geen bloem, te veel of te weinig. Door ervoor te zorgen dat het rijpheidsstadium van je gewassen perfect aansluit bij de wensen van je klanten, zet je niet alleen een glimlach op hun gezicht, maar stroomlijn je ook je verkoopproces en verminder je onnodige verspilling. 

maak vandaag kennis!

Corvus Jahr

Mit dem Corvus-Jahresabonnement können Sie die automatische Drone in einer Box 12 Monate lang nutzen.

Wil je de drone ieder seizoen doorlopend gebruiken en van alle toepassingen profiteren? Dan is dit abonnement voor jou! We bespreken graag alle mogelijkheden voor jouw gewas!

SO MACHT UNSERE DRONE IHRE KUNDEN GLÜCKLICH

Jede Kappe, Sorte oder Partie hat ihren eigenen QR-Code, den die Drone erkennt. So fliegt die Drone vollautomatisch über die Ernte. Innerhalb einer Stunde erhalten Sie den Bericht, der das Reifestadium pro Baumkrone anzeigt.

Standardisieren Sie das Erkennungsprogramm für Blüte oder Reife in der Drone. Auf diese Weise bauen Sie Ihre eigene Datenbank für die Ernteerfassung auf. Der vorhersehbare Anbauprozess bringt nicht nur 10% Nettorendite, sondern auch zufriedene Kunden!

Schritte Blumendetektion

Andere Anwendungen

KIEMTELLING

Heb jij genoeg bruikbare planten gezaaid?

Lesen Sie mehr >

GROEI IN BEELD

Hoe krijg ik zo efficiënt mogelijk de groei afwijkingen van mijn gewas in kaart?

Lesen Sie mehr >

BLOEIRIJKHEID

Wanneer zijn mijn gewassen verkoop klaar?

Lesen Sie mehr >

OOGSTVOORSPELLING

Hoeveel product oogst ik in de komende periode?

Lesen Sie mehr >

OP AFSTAND INSPECTEREN VAN IRRIGRATIE

Hoe controleer ik mijn irrigatiesysteem of teeltgoten op afstand?

Lesen Sie mehr >

GEWASAFWIJKINGEN DETECTEREN

Hoe detecteer ik gewasafwijkingen?